Vi skaber løsninger

Lindeberg Storm Fischer er et Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab, der blev stiftet i 2016 med visionen om ”at gøre noget, de andre ikke gør”. I forbindelse med stiftelsen af virksomheden erhvervede vi forretningen fra vores tidligere virke.

Vi betjener over 200 selskaber og er underskrivende revisor på mere end 3 mia. kr. i ejendomsværdier, som er beliggende i Danmark og Tyskland. Vores kundekreds spænder bredt og dækker lige fra ejerledede virksomheder til virksomheder med international aktivitet til brancher med relation til fast ejendom.

Det er vigtigt for os, at vi sammen skaber professionelle løsninger af høj faglig standard. Vi fokuserer på at skabe merværdi for vores kunder, hvilket opnås ved et tæt samarbejde med kunden og samarbejdspartnere.

Vores organisation består af personer med stor erfaring inden for revisions- og rådgivningsverdenen. Vi er særligt eksperter inden for moms, herunder moms og skat ved ejendomsinvesteringer. Om nødvendigt samarbejder vi med eksterne specialafdelinger inden for eksempelvis skat og jura, så vi kan opfylde kundens forventninger. Dette sikrer en fleksibel organisation, hvor vi kan anvende de bedste ressourcer til at skabe løsninger.

Vi skaber løsninger, det ligger dybt i vores revisor dna. Det bygger på en fælles ideologi om at skabe muligheder og løsningsforslag for vores kunder.

Potentielle kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser er altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende samtale over en kop kaffe på vores kontor i København eller Kongens Lyngby.

Kontakt os


En tekst omkring referencerne.

 

Dette kunne være et afsnit der viser jeres største klienter, eventuelt med nogle udpluk der er mere dybdegående (med citater/erfaringer fra klienten).