Da vi skulle vælge ny revisor, satte vi flere kriterier op, ikke bare at de skal kunne lave en årsrapport. 

Det er vigtigt for os, at vi kan bruge vores revisor som rådgiver også, både i forbindelse med investeringer, nye forretningsmuligheder, om der er en fornuftig dækningsgrad på det vi laver pt. Da vi valgte John og hans team, var det fordi de var bedst forberedt, sat sig ind i vores branche og situation.

John og hans team levede fuldt ud op til vores forventninger. Men endnu bedre har de været et fantastisk team at sparre med, fordi de også er specialister i ejendomsbranchen. 

Hvor tit har man en revisor der ringer op uopfordret og kommer med gode råd til ens fremadrettet forretninger, og ikke kun de hårde tal i ens måneds balance. John og hans team kigger fremad og ikke kun på de historiske tal som revisorer mange gange gør.


Vi anvender Lindeberg Storm Fischer, Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab som revisor for en række af vores ejendomsselskaber. Udover den almindelige revision har vi været utroligt glade for den faglige sparring vi har fået ved komplicerede ejendomstransaktioner samt struktureringen heraf.

Vi har endvidere benyttet os af deres store viden indenfor moms på fast ejendom, hvor John Lindeberg Jensen har afholdt kursus for vores medarbejdere, som led i den faglige opgradering.

Jeg kan kun anbefale Lindeberg Storm Fischer, Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab til andre.