Revisor til spændende job

Revisor HD/CMA med minimum 4 års praktisk erfaring

Har du lyst til at være med til at udfylde rammerne i et ungt, dynamisk statsautoriseret revisionsfirma, som er i rivende udvikling? Her får du mulighed for at være med på rejsen og udviklingen af firmaet.

Leder du efter en arbejdsplads med høj faglig kvalitet, og ønsker du at arbejde i et positivt arbejdsmiljø? Hos os får du mulighed for at udvikle dine faglige evner som revisor, og være kundernes sparringspartner.

Du vil få en arbejdsplads, hvor vi ønsker, at man skal være glad for at gå på arbejde, og hvor der er plads til balance mellem arbejde og fritid.

Vi sætter det sociale miljø i højsædet. Vi spiller blandt andet bordfodbold, holder fredagsbarer og afholder firmaarrangementer, som vi ønsker at du skal være en del af.

Dine nye udfordringer

Du bliver en del af et firma, med en kundeportefølje som spænder fra større koncerner til mindre virksomheder. Vi har blandt andet speciale indenfor virksomheder med relation til fast ejendom og ejerledede virksomheder. Du vil få mulighed for at indgå i team med kolleger, og få ansvaret for dine egne kunder, der vil svare til dit uddannelses- og erfaringsniveau. Du får mulighed for at arbejde i en høj grad af frihed under ansvar, og med gode muligheder for professionel sparring. Det synes vi er helt naturligt.

Dine arbejdsopgaver vil primært være revision og review af regnskaber, deltagelse i rådgivningsopgaver, udarbejdelse og opstilling af årsregnskaber, skattemæssige opgørelser for selskaber og personer samt øvrige ad hoc-opgaver. Dine nærmere opgaver afstemmes naturligvis med dig, således at vi i fællesskab kan udvikle dine talenter og fremme dem ved en fælles aftale om arbejdsopgaver, mål og karriereplan.

Om dig

Vi forestiller os at du har afsluttet HD(R) eller cand.merc.aud., og har minimum 4 års erfaring som revisor. Du skal kunne lide at samarbejde om opgaverne, og samtidig have lyst til kundekontakt. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded, kompetent, kvalitetsbevidst og har lyst til at løfte i flok sammen med dine kollegaer.

Dine muligheder

Du vil opleve et inspirerende fagligt miljø, og får mulighed for frihed under ansvar. Vi deltager i – og afholder løbende kurser inden for relevant lovgivning. I fællesskab sikrer vi os, at din viden holdes opdateret.

Vi anvender CaseWare til såvel regnskabsudarbejdelse som kvalitetsstyring, hvorfor erfaring er en fordel, men ikke et krav.

Vores kontor er beliggende centralt i hjertet af Østerbro og er nemt tilgængeligt med gode parkeringsmuligheder.

Frist og tiltrædelse

Frist for ansøgninger er den 1. september 2022. Kontaktinfo er anvist nedenfor. Tiltrædelse forventes at være efter nærmere aftale. Såfremt du har spørgsmål til indholdet af ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontaktdata

John Lindeberg Jensen
Statsautoriseret revisor
Mail: jj@lsf-revisor.dk
Tlf.: 51 31 54 40